Miért Te vagy a legfontosabb hozzávaló nálam?

😊   Mert fontos vagy,

😇   Mert test, szellem és lélek vagy,

😶   Mert a tested a szellemed és lelked otthona, temploma,

☺   Mert "a lélek ott van ahol élek" vagyis az érzelmeid meghatározóak, ezért figyelek rá

🤯   Mert a szellemed, a gondolataid, az elméd világa meghatározza a lelki-állapotod,

😃   Mert tested akkor érzi jól magát, ha a lelked jól van, s ehhez fontos az elme jóléte,

😍   Mert szerethető vagy,

💖   Mert szeretve vagy.

 

ReflaxBarlang

Egy Barlang, ahol az Istenek és Istennők is megújulhatnak.

A ReflaxBarlang, mind a Reflaxációt, mind az egészségre, gyógyulásra való törekvést megjeleníti.

Reflaxációs eljárás a testi tünetekre, érzelmi- és gondolati szintre hat egyidejűleg.

Te is hallottál már a gyógyító barlangokról és az is ismert, hogy a kincseket is barlangokba rejtették.💰

Sőt, már az ősi mithraizmusban is a Nap  (fény) barlangban születik, illetve az őt megszemélyesitő hősök, Istenek, Megváltók is. A Tejút hasadéka (az Isteni erők, energiák útja) is Barlang. 🙌 Ezt értsd úgy, hogy a benned lévő isteni erők, energiák, akkor tudnak  cselekedeteidben megnyilvánulni, amikor tisztába kerülsz magaddal (árnyoldlaiddal is). Ez akkor tud leginkább megvalósulni, amikor a lelked mélyébe - barlangodba - imész.

A ReflaxBarlang ezért egy olyan helyet szimbolizál, ami a rejtekhelyet, a biztonságot, megnyugvást, épülést, regenerálódást, újjászületést és ez által többek között az új ötletek 🤪 megnyilvánulását adhatja számodra.

 

 

A jó közérzet érdekében

A parapszichológia egy újkori tudományág, mely a hagyományos lélektan vizsgálati területein kívül esik. A bennünk és minket körbevevő világ törvényszerűségével foglalkozik. Magába foglal titkosnak tartott (okkult, sprirituális) és új (pl. kronobiológia, exrapszicológia) ismereteket. Kutatja az EMBERT és az emberi elme felett álló területeket. Parapszichológus ezekkel az eszközökkel a legmegfelelőbb megoldásra törekszik a hozzá forduló legjobb közérzetének kialakítása érdekében.

Hatások

Fényből, szeretetből ❤ és intelligenciából 🙂 állsz Te is, mint  mindenki.

Ezek a tulajdonságok a puszta energia lényegi összetevői. Így tehát energiával, energetikával rendelkező lények vagy. Határtalan energiák lelhetők fel most is benned, és ez az energia figyelemre méltó ajándékokat tartogat(hat) számodra.

Gondolataid kontrollálják a benned lévő és a téged, körülvevő energiaáramlást. Bármit is gondolsz, az meghatározza, hogy érzed magad és azt is, hogy mit tapasztalsz meg.

A benned lévő és a testedet körülvevő különböző energiaközpontokra gondolkodásmódod nagy befolyással bír. Más szóval, azok a dolgok, amelyekre a legtöbbet gondolsz - pénz, spiritualitás, kapcsolatok, és így tovább - hatással vannak az energiaközpontjaidra.