Szivárvány

Voltál már nálam és gyakran visszatérsz? A GINKO Stúdió vendége vagy?

Akkor számodra 100 Ft / percért adom szolgáltatásaimat!

NYITNIKÉK március 21-április 30.

Gyere el egy 60 perces talpmasszázsra, vagy egy 90 perces lélekemelő Reflaxációs talpmasszázsra és ajándékba 30 perc hátmasszázzsal leplek meg!

Ezt az ajándékot, a 2019. március 21-április 30. között történő szolgáltatás igénybevétele, illetve vásárlása esetén adom.

Korábban vásárolt szolgáltatások esetében, a korábban kiajánlott ajándék és kedvezmény érvényes.

 

Mondd el!

Oszd meg élményed másokkal is!

A reflaxbarlang face profilt:  Facebook.com/reflaxbarlang AJÁNLD ismerőseidnek,  közösségeknek, melyeknek tagja vagy. Ismertesd meg velük, hogy mit adott neked a Reflaxációs talpmasszázsom. ❤ 

Hozd el hozzám ismerősöd, barátod, barátnőd, férjed, feleséged, gyermeked, rokonaid vagy add ajándékba utalványom nekik!

Cserébe az én ajÁndékom Neked, egy rövid kronobiológiai energetikai elemzés vagy 10% kedvezmény a szogáltatásom árából.

VÁLASSZ!

Melyiket szeretnéd?

És vedd igénybe akár azonnal, vagy 30 napon belül! 🗓

 

Kedvesek😊! 

Aki volt nálam Reflaxáción👣, így értékelheti⭐ az általam nyújtott élményt:

"A Facebook 2018. szeptemberében megszüntette csillagos értékelési rendszerét, így ha egy felhasználó szeretné kinyilvánítani véleményét egy adott vállalkozással kapcsolatban, mostantól csak azt kell eldöntenie, hogy ajánlja vagy nem ajánlja azt a többi felhasználónak. Amikor valaki ajánl egy vállalkozást, meghatározhatja a megosztás célközönségét. Ha például ajánlást tesz közzé, és az Ismerősöket adja meg célközönségként, az ajánlását csak az ő ismerősei láthatják. Ez azért fontos, mert csak a nyilvánosan megosztott ajánlások számítanak bele oldalad általános értékelésébe."

Köszönöm a bizalmatok. 🤩