Reflaxációs talpmasszázs

Élvezd 90 percben ezt az ősi masszázst, mely hatására nemcsak felfrissülsz, de az szervezeted öngyógyító folyamatai beindulnak és a méregtelenítése is fokozódik. Az egészség egyik alapja a szervezet méregtelenítése, mert szinte minden pillanatban hatások (külső és belső) érnek, melyek méreganyagok formájában raktározódhatnak, benned. Ezek pedig blokkokat, betegségeket okozhatnak. A talp reflexpontjaira gyakorolt fokozatos nyomás segíti a mérgek távozását a szervezetedből. Frissebb és felszabadultabb érzést biztosíthat ezáltal számodra.

90 percben legyen a lábad a tolmács, a kezem a fordítógép! Kerülj harmóniába magaddal. Engedd meg magadnak, hogy új ötleteid, lehetőségeid nyíljanak  meg.

 

Mivel ad többet neked a Reflaxációs (meditációs) talpmasszázs?

A talpmasszázs előnyeit ötvözi a meditáció fiziológiai jótékony hatásával.

Meditációról sokat hallottál, de esetleg még nem próbáltad ki? Akkor most itt az ideje, hogy átéld. Miért?

Mert a meditáció során az agyadban jóval több örömöt okozó kémiai anyag termelődik, mely az egész testeden keresztül áramlik, mely által nagyon jó érések, ötletek élednek újjá benned. ❤

A Reflaxációban, a 60 perc talpmasszázst  30 perc meditációs talpmasszázs követi.

A 30 perc alatt elért lazult állapod segíti a mentális és érzelmi egészséged harmonizációját. 🤪

Hogyan készülj?

A talpmasszázsnál a lábak maszírozása bokáig történik, így érdemes olyan nardágban, ruhában jönnöd, amiben könnyedén szabaddá teheted a lábaid bokáig.

Midenképpen ajánlom a kényelmes ruhaviseletet. Ügyelj arra, hogy étkezés után legalább 30 perccel kerüljön sor a masszázsra, illetve hogy legyen a pocidban étel (nehéz ellazulni tele hassal és éhgyomorral 🤪)

A masszázságy maximális terhelhetősége 130 kg

Reflaxációs talp-és hátmasszázs

Amikor már szeretnél egy jót aludni, amikor a fájdalom elvonja a figyelmed és már koncentrálni sem tudsz, kérd 99 percben talpad- nyakad-vállad-derekad-hátad masszírozását a meditációval!

A családod is hálás lesz érte. 😘 

Testi tünetek Biologikus szemléletű harmonizálás

Testi tüneteid, fájdalmaid mögött sok esetben erős, impulzív érzelmi hatások állhatnak.

Amikor elég volt a testi szinten is megjelenő fájdalmakból, gyötrelmekből és felkészültél arra, hogy Te magad vedd kezedbe életed, rendezd a konfliktusaid segítek megtalálni az okot és a harmonizáláshoz vezető utat. Egyik lehetősége talán ez lehet számodra.

REIKI

Usui Shiki Ryoho Reiki ősi életet és fejlődést támogató energia.

Ezzel az energiával hozlak összeköttetésbe, mely által a testi szinten jelentkező problémáid megszűnhetnek. Harmóniába kerülhetsz általa és lehetőségek, kapuk nyílhatnak meg előtted.

A REIKI összefér a hivatalos medicinával, annak hatását támogathatja.

LemErgy

Lemúriai egészséget szolgáló módszer során a fájdalom gyors csökkentése, a test harmonizálása az elsődleges cél. 

Csakra harmonizásás

Gondolkodásmódunk nagy hatással bír, a bennünk lévő és a testünket körülvevő különböző energiaközpontokra. Azok a dolgok, amelyekre a legtöbbet gondolsz - pénz,  kapcsolatok, egészség, család, hivatás - hatással vannak az energiaközpontokra, csakrákra. A csakrák az életerőt („chi"-nek vagy „prana"-nak is nevezik) szüntelenül áramoltatják a testben.

A negatív gondolatok a csakrákat szennyezik, ekkor tétlennek és kiegyensúlyozatlannak érezheted magad. A harmonizálás során ezek a blokkok oldódnak és az életerő szabad áramlása valósulhat meg.

A Csakra harmonizálást REIKI vagy LemErgy energetizálás követheti, mely testi-érzelmi-értelmi szinten a harmonizációt fokozhatja.

Grabovoj technika

A számok, számsorok mögötti rezgés segítheti a szervezet gyógyulási folyamatát, harmonizációját. A nagyobb és gyorsabb hatás érdekében e módszer, a masszázzsal vagy akár a csakra harmonizálással jól kombinálható.

Kronobiológiai pszichogenetika

A kronobiológiai pszichogenetika egy modern (1970) tudomány.

Olyan önismereti módszer, melynek segítségével jobban megérted önmagad és a környezetedben élők működését. Általa meghatározható, hogy mit tehetsz azért, hogy harmóniában élhess a családodban, a munkahelyeden és kapcsolataidban. Választ kaphatsz arra is, hogyan tudod alapvető tulajdonságaidat a legjobban kihasználni.

Ehhez elegendő a születési dátumod megadni.

Numerológia

Azok a varázslatos számok!

Születési dátumod, a neved, beceneved, kocsid rendszáma, lakcímed mind-mind számokra fordítható, mely magyarázatul szolgálhat a felmerült kérdéseidre.

Mit szeretnél tudni?

Mit suttog a születési dátumod? Miről árulkodik a neved, beceneved? Lakóhelyed és az autód mit ad számodra? Mit jelent, ha nevet változtatsz?

TAROT

A kártya a benned lévő energiákat jeleníti meg. Itt és most merre tartanak az energiáid? Minek adsz teret? Mire nyitsz és mit zársz el magad elől? Milyen változásokra vagy felkészülve?

 

A kártyakirakások segíthetnek az  olyan kérdésekre választ adni, mint:

- Mi várható az életemben 2020-ban?

- Melyik lehetőséget válasszam?

- Milyen a kapcsolatom xy-nal?

- Mit tegyek, hogy elérjem a célom?

 

Gyere és nézd meg, mire készítted fel magad!